Деян Ловрен обвини Ромелу Лукаку за умишлен ритник в лицето

...
Деян Ловрен обвини Ромелу Лукаку за умишлен ритник в лицето
Коментари Харесай

Ловрен: Лукаку ме ритна нарочно

Деян Ловрен упрекна Ромелу Лукаку за тенденциозен ритник в лицето по време на равенството 0:0 сред " Ливърпул " и " Манчестър Юнайтед " в среща от последния кръг на британското състезание. Петата на нападателя на " алените дяволи " се допря до лявото око на хърватския защитник на мърсисайдците преди почивката, а Футболната асоциация на Англия поддържа рефера Мартин Аткинсън в решението да не глоби белгиеца.

" Паднах, а той беше над мен и умерено можеше да избегне удара. Лично аз считам, че го направи преднамерено. Това беше удар в лицето. Ако го беше направил несъзнателно, по-късно щеше да се извини. Лукаку беше доста нервозен по време на срещата и може би това е повода. Такива неща обаче се случват на терена и за мен е минало. Не мога да го трансформира. Това е футбол ", сподели Ловрен преди мача на Ливърпул от Шампионската лига против Марибор.

Междувременно, мениджърът Юрген Клоп разгласи на конференцията преди мача, че Адам Лалана ще се завърне в игра след идната пауза за мачове на националните тим при започване на ноември. Английският халф лекуваше травма в бедрен мускул и разтърсване.

" Това са страхотни вести, тъй като той е доста добър и значим състезател за нас. Не мога да кажа, че ще се завърне незабавно, само че може би ще го направи след идната пауза за националните тимове ", изясни Клоп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР