Деян Кулушевски ще пропусне мача на Тотнъм у дома срещу

...
Деян Кулушевски ще пропусне мача на Тотнъм у дома срещу
Коментари Харесай

Конте: Не трябва да поемаме глупави рискове

Деян Кулушевски ще пропусне мача на Тотнъм вкъщи против Евертън от Висшата лига в събота поради травма в слабините, съобщи мениджърът на лондончани Антонио Конте.

22-годишният халф не е играл за " шпорите " от предишния месец, когато получи контузията по време на паузата за дуелите на националните тимове.

" Смятам, че би трябвало да бъдем по-търпеливи с Кулушевски. Не би трябвало да поемаме глупави опасности. Имаме да играем много мачове от през днешния ден до началото на ноември. Все още не се знае по кое време ще се завърне на терена. В такива обстановки е значимо да вземем под внимание чувството на самия футболист ", разяснява Конте пред медиите в петък.

Шведският национал пропусна последните четири дуела на Тотнъм във всички шампионати. Все още има опция Деян Кулушевски да бъде изцяло възобновен за мача на Тотнъм като посетител против Манчестър Юнайтед на 19 октомври.

Отборът от Северен Лондон се намира на трето място в класирането във Висшата лига, а Антонио Конте чака сложен дуел против Евертън.

" Играхме единствено преди два дни и това ни изтощава душевен. Евертън е доста добър тим, с класен управител. Те демонстрират изключителна непоклатимост, изключително в защита ", сподели още италианският експерт.

По-рано през седмицата Тотнъм победи с 3:2 вкъщи Айнтрахт Франкфурт в дуел от Шампионската лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР