Деян Кулушевски, който беше привлечен в Тотнъм от Антонио Конте,

...
Деян Кулушевски, който беше привлечен в Тотнъм от Антонио Конте,
Коментари Харесай

Кулушевски за раздялата с Конте: Заставаме зад решението на клуба

Деян Кулушевски, който беше притеглен в Тотнъм от Антонио Конте, разяснява напускането на италианския управител. Тези дни експертът се раздели с лондончани, откакто преди този момент намерено атакува и управлението, и футболистите, обвинявайки ги, че нямат нрав на спечелили и не се стремят към спечелването на титли.

“Не аз взимам решенията - съобщи Кулушевски, представен от Fotbollskanalen. - Клубът е взел решение, тъй като счита, че това е най-хубавото. Ние, футболистите, заставаме зад него ”.

Шведският национал обаче не изпитва неприятни усеща към Конте. “Винаги е тъжно, когато на човек, с който си работил и си опознал като персона, му се постанова да си тръгне. Но животът не стопира и би трябвало да продължиш напред. Остават ни 10 мача в Премиър лийг и би трябвало да създадем всичко по силите си, с цел да приключим в топ 4. Конте беше доста значим за нас. Лично аз научих доста от него и постоянно ще го помня. Сега обаче отпред към този момент е неговият помощник (Кристиан Стелини - б.р.), който също познавам доста добре. После ще забележим кой ще пристигна за идващия сезон. На мен като цяло доста ми харесват градът и клубът ”, добави Кулушевски.
 Конте се сбогува с тези в Тотнъм. които са споделяли неговата пристрастеност Конте се сбогува с тези в Тотнъм. които са споделяли неговата пристрастеност
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР