Деян Карамфилов сподели своите наблюдения след загубата на Рилски спортист

...
Деян Карамфилов сподели своите наблюдения след загубата на Рилски спортист
Коментари Харесай

Деян Карамфилов: Борихме се до края, но не успяхме да постигнем целите си тази година

Деян Карамфилов показа своите наблюдения след загубата на Рилски състезател против Черноморец с 90:95 и последвалото отпадане на самоковци от борбата за първото място след изпусната с 1:3 серия в полуфиналите на НБЛ. Рилецо изгуби преднина от 11 точки в края на постоянното време, след което последваха две продължения, отишли в последна сметка в ръцете на " акулите ". Иначе №1 на Рилски записа 16 точки и 8 асистенции в срещата.
 Черноморец го направи! Исторически край за “акулите ” в НБЛ и следващ неуспех за Рилски състезател Черноморец го направи! Исторически край за “акулите ” в НБЛ и следващ неуспех за Рилски състезател
" Сега е доста мъчно да приказвам след мача тъкмо, само че това, което усетих на игрището е, че направихме две неточности поред, тъпи набези, една щастлива тройка на Георги Боянов от много надалеч - тя сякаш прекатурна нещата, само че като цяло ние сме си отговорни - не може за една минута да пропиляваме подобен задатък и по-късно доста се изнервиха нещата. Борихме се до края, само че не успяхме да реализираме задачите си тази година. Като че ли тимът на Бургас се оказа много неуместен за нас във втората част на сезона. Винаги играхме сложни мачове с тях и те имаха малко психическо преимущество, защото ние бяхме първи в постоянния сезон - имаше напрежение и упования към нас. Те играят с доста сила, доста положително нахлуване, доста атлетични и бързи играчи - не успяхме да се оправим в множеството мачове с това и закономерно ни победиха. Поздравявам ги и несъмнено заслужават повече от нас да са на край "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР