Деян Донков ще бъде с любовницата си навръх Нова година. Тогава

...
Деян Донков ще бъде с любовницата си навръх Нова година. Тогава
Коментари Харесай

Деян Донков с нов тежък удар по Радина, ще й причини огромна болка!

Деян Донков ще бъде с любовницата си точно на Нова година. Тогава в Народния спектакъл ще се играе най-новият му театър „ Калигула ”, в който взе участие и студенткатаЕлена Петрова. Именно с нея в последно време звездата мачка чаршафите зад тила на жена си Радина Кърджилова, а представлението му дава мотив да посрещнат дружно и 2018-а, написа " Уикенд ". Спектакълът се играе на 31 декември вечерта и свършва задоволително рано, с цел да могат актьорите да се приберат при околните си и да честват с тях. Вместо това обаче множеството считали да вършат общ ваучър, каквато е традицията след съвсем всяко зрелище. Идеята била да пренесат празника от сцената напряко в някоя близка механа, където да останат до сутринта. Който желае да е с тях, можел да се усеща поканен.

От това най-вече ще се облажи Деян Донков , защото ще е с новата си фаворитка – хубавата Елена. Радина обаче не считала да го остави безметежно да се радва на младата студентка по актьорско майсторство. Тя също се гласяла да върви на купона и да го сложи в неуместната обстановка да се чуди по какъв начин да бъде по едно и също време и с двете дами на сърцето си. Както е известно, през лятото Кърджилова подписа контракт с Народния спектакъл и това й дава цялостно право да върви на купоните на трупата, изключително когато мъжът й е там. Шушука се, че от в този момент се била схванала с татко си да му остави сина си Христо, с цел да пази Деян на Нова година.

„ Откакто чу, че Динката й изневерява, Радина е доста обезпокоена и не го оставя да мръдне на никое място самичък. Следи го като овчарско куче”, настояват сътрудници на двойката. Въпреки това обаче той все намирал метод да й се измъкне, с цел да е с Елена . За тази цел най-често употребил гримьорната си в театъра.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР