Деян Донков се e впуснал в гореща афера със студентка

...
Деян Донков се e впуснал в гореща афера със студентка
Коментари Харесай

Деян Донков довърши Радина, кръшка й със студентка

Деян Донков се e впуснал в гореща спекулация със студентка от НАТФИЗ! От лятото насам артистът постоянно кръшка на половинката си Радина Кърджилова с близо 20 години по-млада начинаеща актриса, научи HotArena. Името на дамата, завладяла мозъка, сърцето и „ пакета ” на Деян, е Елена Петрова – също като на към този момент одобрената актриса.

Младата Елена е студентка по актьорско майсторство в класа на режисьора проф . Пламен Марков , като й оставали още няколко месеца до окончателното довеждане докрай на академията. По подигравка на ориста пристрастеностите сред Деян и хубавата Елена избухнали около подготовките на спектакъла „ Калигула ”, който Диана Добрева слага в Народния спектакъл.

Източници на „ Уикенд ” от Народния издават, че малко след старта на подготовките през май Деян и Елена станали рисково близки. Под претекст, че репетират и че по-опитният Донков образова младата Петрова в тънкостите на актьорския поминък, двамата постоянно се усамотявали в гримьорните, след което запъхтени и щастливи бързо се шмугвали в баните на театъра.

Двамата към този момент даже не се криели и за множеството им сътрудници от месеци било ясно, че тандемът плете секс история. Деян и Елена постоянно си тръгвали дружно след подготовките и отпрашвали в незнайна посока сами. Официалната половинка на Донков Радина Кърджилова подозирала за случката, макар клетвите на Деян , че това са злословия и интриги на завистници.

След като Радина роди сина им Христо през юни предходната година, Деян беше на седмото небе и с наслада разхождаше дребния и се грижеше за него. Познавачи на мъжката логика на психиката обаче настояват, че постоянно след раждането на бебето мъжете кръшват, тъй като се усещат подценени, а и грижите за детето напълно са погълнали майката, която няма време и сили да обърне внимание на таткото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР