Дея Спорт срещу ЦСКА е първият четвъртфинален двубой от турнира

...
Дея Спорт срещу ЦСКА е първият четвъртфинален двубой от турнира
Коментари Харесай

Дея Спорт и ЦСКА откриват финалния турнир за Купата на България

" Дея Спорт " против ЦСКА е първият четвъртфинален дуел от шампионата за Купата на България при волейболистите. Домакин на финалната фаза е зала " Васил Левски " в Пазарджик. Участват 8-те най-хубави тима от родния шампионат, според класирането им от есента.

Бургаският отбор и столичният гранд откриват конкуренцията, като мачът сред тях е на 20 януари. Началният час е 12:30. От 15:00 часа на полето ще излязат тимовете на " Монтана " и " Берое ". Домакините от " Хебър " и варненският " Черно море " ще се срещнат от 17:30 часа. Последният четвъртфинален мач е сред " Левски " и " Нефтохимик 2010 ". Двубоят ще стартира в 20:00 часа.

Победителите от първите две срещи ще спорят на полуфинал, който е на 21 януари от 16:00 часа. От 18:30 часа е другият полуфинален конфликт. Той ще опълчи тимовете, спечелили третия и четвъртия четвъртфинал.

На процедура, при триумф против столичните грандове, бургаските " Дея Спорт " и " Нефтохимик 2010 " ще се разминат за полуфиналните дуели. Големият край, който ще дефинира носителя на Купата на България за 2023 година е плануван за 22 януари от 19:00 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР