Дея спорт се класира за полуфиналите в турнира Money+ Купа

...
Дея спорт се класира за полуфиналите в турнира Money+ Купа
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Тук сме, за да играем на финал за Money+ Купа България 2023

Дея спорт се класира за полуфиналите в шампионата Money+ Купа България 2023 по волейбол за мъже. Бургазлии се постановиха с 3:1 против ЦСКА.
 Дея спорт е първият полуфиналст на Money+ Купа България 2023 след триумф над ЦСКА Дея спорт е първият полуфиналст на Money+ Купа България 2023 след триумф над ЦСКА
„ Чудесен мач. Това беше нащата цел - да победим. Започваме да мисим за утрешния полуфинал “, разяснява Кадеду след успеха.
 Николай Учиков: Получи се прекрасен мач, доста оспорван, доста равносилен, против мощен съперник Николай Учиков: Получи се прекрасен мач, доста оспорван, доста равносилен, против мощен съперник
" Работим зедно с волейболистите на Дея спорт от към две седмици. Опитах се да трансформира доста неща. Сервирахме добре в този мач. Времето е малко, не може за две седици да се сменя системата за игра. Имахме някои компликации, само че съм удовлетворен от крайния триумф. Понякога губим централизация, приказваме през мрежата, само че се надявам че ще променим това. "
 Методи Ананиев: Дея спорт съумяха да ни надиграят Методи Ананиев: Дея спорт съумяха да ни надиграят
" Не мога да избера някой от двата отбора – монтана или Берое за съперникна полуфинал. Всеки дуел е разичен. Ние сме тук, с цел да играем на край на Купата ", приключи италианският експерт на Дея спорт.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР