Девойката описва раздавача на билети като мъж на възраст над

...
Девойката описва раздавача на билети като мъж на възраст над
Коментари Харесай

България Онемя, До Къде Се Докарахме! Извратен Кондуктор Зяпа Млади Момичета И Го Прави В Автобуса! Без Да Му Пука Опръска Седалките!

Девойката разказва раздавача на билети като мъж на възраст над 50 години, възпълен, от български генезис.

" Всеки път, като ме види, ме гледа доста необичайно и втренчено за много дълъг интервал от време. Забелязвала съм, че демонстрира същия настойчив интерес да учи и други млади девойки, а през днешния ден гледаше мен ", споделя девойката пред кореспондент.

В автобуса имало доста хора, само че с приближаване на последна спирка на ул. " Ягодовско шосе " те един по един слизали, до момента в който 18-годишната не останала сама. Приготвяйки се за слизане, момичето застива. " Той м*стурбираше, за негово и мое благополучие не с лице към мен и оправдавам се за израза, само че господинът с явно доста мощни с*ксуални потребности, свърши на пода, след което извади кърпичка от джоба си, с която доскоро си бършеше носа, и избърса пода ", описа нашата читателка, имала малшанса да стане очевидец на онанирането в рейса. Кондукторът стоял най-необезпокоявано на седалките на трети ред зад водача и... обсипвал с любовни милувки мъжкото си достолепие, че дори и довел нещата до край.

Дали чичото с билетите си е мислил, че всички са слезли, незабелязвайки девойката, та може умерено да си подари малко интимно благополучие, или пък напълно не го е интересувало възможното ѝ наличие, а дори може би го възбужда? Друго е по-важно - такава противообществена демонстрация може да е белег за попадане в една изключително рискова група хора.

А по какъв начин приема " геройството " момичето? " Останах толкоз погнусена, не мисля че в миналото отново ще се кача на тази автобусна линия. Реших да се обадя на секретар на компанията или нещо такова, само че никой не благоволи да вдигне. Възнамерявам да подам и тъжба в полицията.

Била съм неведнъж пъти очевидец на какви ли не простотии в България, само че през днешния ден сутринта станах очевидец на в действителност доста гнусна панорама ", изясни тя. Тя се обърна към нас единствено с една молба, учредена на мощно терзание. Желанието ѝ да бъде разгласено непристойното държание на кондуктора на работното му място, което е публично такова, се базира на обстоятелството, че подобен вид държание е неприемливо.

Че в автобусите се возят деца и че би трябвало да бъде потърсена сметка. И ние считаме, че задоволително пъти всички си затваряме очите заради незаинтересованост, изтощение или отвращение за борба, само че това води само и единствено до слагане на плащ и застъпничество върху едни неприемливи действия. В заключителния си коментар за скандалния случай TrafficNews отбелязва следното:

И ние също като девойката, която е претърпяла шоковата обстановка, се опитахме да се свържем с компанията транспортьор " Автотранс Чолаков " и аналогично претърпяхме провал в опитите си, заключени в над 10 неприети повиквания. И като се замислим на какво сме се нагледали измежду работещите в градския превоз - узурпатори на седалки, измамници с билети, стотинки нежелаещи, на пердах налитащи и така до на следващия ден сутринта, към този момент в действителност се чудим до каква степен може да стигне тази поредност на безсрамие, безочливост и безконтролност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР