Девня 2005 приключи годината с разгромна победа. Подопечните на Николай

...
Девня 2005 приключи годината с разгромна победа. Подопечните на Николай
Коментари Харесай

Девня приключи годината с 4:0 и направи Тополи есенен първенец

Девня 2005 завърши годината с разгромна победа. Подопечните на Николай Кателиев съкрушиха Асаково с 4:0 в отсрочен мач от „ А ” регионална група за мъже в кв. „ Повеляново ” и направиха Тополи 2010 есенен отличник.

„ Още в 7-ата минута Денислав Стефанов откри от дузпа, а на почивката се оттеглихме с удобна преднина от 3:0 след още две попадения на Веселин Симеонов и Христо Янев. В началото на второто полувреме Денис Куцаров направи 4:0 и след това свалихме темпото, защото всичко бе ясно. Зимуваме пети, само че единствено на 5 точки от водача, и съм уверен, че през пролетта ще се изкачим нагоре ”, съобщи за „ Петел ” играещият президент на девненци Диян Кателиев.

Тополи 2010 зимува на върха с 26 точки, пред Черноморец (Чернево) – 24, Аксаково – 23, Ботев (Брестак) – 22, Девня 2005-21, и Овеч – по 21.

Междувременно Диян Кателиев похвали детският отбор на Девня 2005 за есенното му показване в районното състезание на деца II група. В последния си мач девненци биха Преслав с 3:1 след два гола на Светослав Кателиев и зимуват втори – на една точка зад лидера Шумен.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР