Девизът на българското председателство на ЕС ще е Съединението прави

...
Девизът на българското председателство на ЕС ще е Съединението прави
Коментари Харесай

Девизът на председателството ни в ЕС ще е Съединението прави силата

Девизът на българското председателство на Европейски Съюз ще е " Съединението прави силата ". Това съобщи министър Лиляна Павлова, която дава отговор точно за председателството ни.
Според нея, този лозунг е извънредно настоящ и съответстващ за обстановката, в която през днешния ден се намира обединена Европа.
За началото на май 2018 година у нас е планувана среща на върха на равнище президенти и министър председатели Европейски Съюз - Западни Балкани. България ще бъде хазаин на общо 230 събития и срещи, други 1500 ще бъдат проведени в Брюксел и Люксембург. За съпоставяне Естония, която сега е ротационен ръководител на Европейски Съюз, е хазаин на 200 събития и над 1000 ще са отвън страната.
Българското председателство ще бъде намерено публично на 4 януари в Народния спектакъл " Иван Вазов ". " На идващия ден ще има среща на държавното управление с европейските комисари ", добави Павлова, представена от БГНЕС.
За 6-те месеца от председателството ни се чака България да бъде посетена от над 22 000 души. Цветовете на нашето председателство ще са жълто и синьо.

Снимка: БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР