Девите трябва да бъдат готови за предизвикателства. Вижте какво още

...
Девите трябва да бъдат готови за предизвикателства. Вижте какво още
Коментари Харесай

Девите трябва да бъдат готови за предизвикателства

Девите би трябвало да бъдат подготвени за провокации. Вижте какво още вещаят звездите за вас.
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш другар, поради обичания Ви човек, и то да се скарате много съществено и с съображение. Впрочем изборът: „ или той или аз ” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже много комплицирано, само че рано или късно, по този начин или другояче, то ще стане действителност.
Телец
Това денонощие е извънредно уместно за привършване на сложна и виновна работа. Ако Ви оферират да се захванете с нещо ново или да поработите в непривични за Вас условия, следва да отклоните това предложение, като извършите спогодба осъществяването му да се отсрочи за по-нататък във времето. През това време на Вашето въодушевление ще се отразяват удобно всевъзможни успокояващи процедури, които не са свързани с жестоко вмешателство в работата на организма. Изпълнявайки рутинна повседневна работа, пробвайте авансово да включите музика или авансово да проветрите помещението.
Близнаци
През този ден звездите Ви пожелават самообладание, тъй като без това качество мъчно бихте изкарали до Вашия обичан човек повече от 10 минути. Впрочем, в случай че съумеете да деянията чудеса от устойчивост, старанията Ви ще Ви се върнат многократно. Няма да съжалявате!
Рак
Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.
Лъв
Дори и да си имате обичан човек, това напълно не значи, че нямате право дори и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се коства, че прекомерно рано си надявате було? Никой и в никакъв случай не би трябвало да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша другарка, да вземем за пример. Разговор и взор напълно не са невярност.
Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи – наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало – вътрешни, а по-късно – отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.
Везни
В никакъв случа не отхвърляйте в този момент помощ на Вашия обичан човек. В противоположен случай може да паднете от пиедестала, на който стоите измежду околните му хора. Даже и в случай че през този ден помощта за него да Ви бъде в тежест, направете всичко допустимо, а и невъзможното в негова полза…
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
Стрелец
Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.
Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея…
Водолей
Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.
Риби
Днес Ви чака сериозна и виновна работа. На първо място – над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от забележителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате в този момент, не удовлетворява условията на обичания Ви, както и условията на сегашната обстановка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР