Девите ще бъдат в силна позиция, но само до 23

...
Девите ще бъдат в силна позиция, но само до 23
Коментари Харесай

Тези зодии ще бъдат истински късметлии през август 2023 г.

Девите ще бъдат в мощна позиция, само че единствено до 23 август

Възможно e август да бъде месец на много провокации поради ретроградните Венера и Меркурий, само че това не значи, че ще ни липсва шанс. Сред всички 12 зодии обаче ще се отличат няколко, за които събитията ще бъдат по-благосклонни. Вижте кои са те:

Дева

Девите ще бъдат в мощна позиция, само че единствено до 23 август. Въпреки това обаче те ще могат да създадат всичко най-важно преди техният главен настойник - Меркурий, да стартира противоположното си придвижване. Представителите на тази зодия би трябвало да се стегнат и да оставят настрани мислите за проблеми. Нагласата за триумф ще им отвори нови порти, карайки ги да вървят нагоре.

Нужно е Девите да влагат времето си в бизнеса и работата. Любовната сфера ще изчака малко, само че несъмнено не би трябвало да се абстрахират изцяло от нея, тъй като през август към представителите на тази зодия може да има доста искащи за опознаване и флирт. Най-важното изискване за благополучие през август за Девите е съществуване на проект и увереност.

Стрелец

В общуването с други хора на Стрелеца ще помогне на емпатията и съпричастността. Отчужденото и резервирано държание ще донесе загуба на нечия поддръжка. Август е време за взаимоотношение с хората, тъй че прекомерната самостоятелност и надменност няма да доведат до положително.

Небесните тела ще оказват помощ на Стрелеца да поддържа разумен метод във всеки бизнес, като заобикаля ненужни опасности. Всички проблеми и мисли за неприятни произшествия бързо ще преминат и няма да оставят диря в душата на тази зодия. Това е интервал на филтриране, прочувствено възобновяване и придобиване на религия.

Водолей

Небесните тела ще допринесат за разрешаването на спорове при Водолеите. Представителите на тази зодия ще открият връзки с родственици и другари, ставайки по-добри сродни души, татковци, синове, майки и дъщери. В този миг е значимо да Водолеите да работят върху себе си, даже в случай че наподобява, че всичко най-хубаво у тях към този момент е очевидно.

Водолеите ще станат по-добри във връзка с бизнеса или работата и образованието. Необходимо е да стигнат до задачата по най-краткия път – той ще бъде най-верният, въпреки и не постоянно най-простият. Няма потребност да търсят заобиколни решения. По-добре е да разчитат на поддръжката на близки и да запазят религия в себе си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР