Деветото издание на конкурса „Най-добрият млад предприемач“ за 2017 г.,

...
Деветото издание на конкурса „Най-добрият млад предприемач“ за 2017 г.,
Коментари Харесай

Премия за младежа с най-хитра идея за бизнес

Деветото издание на състезанието „ Най-добрият млад бизнесмен “ за 2017 година, проведен от Община Пловдив, е в ход. Местната администрация приканва младежи от 18 до 33 години да показват своите бизнес хрумвания. Компетентно 15-членно жури ще оцени предложенията и ще излъчи спечелилите, които ще станат ясни по време на гала напролет на 2018-а година.

Голямата премия е 7000 лв.. Бизнесът на втория победител ще се подкрепи с 4000 лв., а двете трети места ще получат по 2000 лв.. Изненади ще има за всички участници, както и няколко утешителни награди, оповестиха уредниците от дирекция „ Спорт и юношески действия “.

Имаме доста сполучливи образци на млади амбициозни хора, които съумяха през годините да развият още повече своята активност, съобщи отрасловият зам.-кмет Георги Титюков. Той даде образец с Анастасия Чочева, която през 2010 година завоюва втора премия, която оказа помощ да разгърне активността на своята танцова школа и към този момент работи с деца в 21 учебни заведения в Пловдив.

Срокът за подаване на бизнес проектите е 17 часа на 26 януари (петък) 2018 година Желаещите би трябвало да ги показват на книжен притежател в деловодството на Община Пловдив, както и свое малко CV.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР