Деветокласникът свири на китара от 4 годиниЕмилия в клипа на

...
Деветокласникът свири на китара от 4 годиниЕмилия в клипа на
Коментари Харесай

Малкият Стораро се заигра с Емилия

Деветокласникът свири на китара от 4 години

 Емилия в клипа на „ По такива си падам ”. Емилия в клипа на „ По такива си падам ”.
И най-младият представител на семейство Стораро – Емрах, започва своята музикална кариера. 15-годишният гений нападна попфолк сцената с парчето „ По такива си падам ”, което е дует със звездата на „ Пайнер ” Емилия. Проектът получи близо 300 000 преглеждания в ютюб единствено за първите 24 часа от излизането си.

Емо, както го назовават неговите близки и другари, „ изпревари ” по-големия си брат Фики и направи своите първи крачки в сектора цели 3 години по-рано от него (Фики стартира професионално да се занимава с музика на 18 години). Малкият наследник на Тони Стораро учи в 66-то СОУ „ Филип Станиславов ” и е в IX клас. Свири на китара от 4 години и се е снимал като китарист в клипа на татко си „ Искам да ме чувстваш ”. От 2 години върви на уроци по пеене при изпълнителя Георги Симеонов JJ. Мечтата му е да стъпи на огромна сцена и да изнася независими концерти.
 Братята Фики и Емо. Братята Фики и Емо.
Първата му певческа изява в ефирен ефир е за предаването „ Тази неделя ” по Би Ти Ви. Баща му свири на пиано, а той – едвам 7-годишен, извършва Shutka i topana. За последно показва музикален гений преди няколко седмици в предаване на Мартин Карбовски, отдадено на надарените деца на легендите на попфолка.

Идеята за основаването на „ По такива си падам ” пристигнала от самата Емилия, която поканила Емрах да взе участие в парчето като нейна дуетна половинка. След като той се съгласил, двамата снимали и видеото към песента, което съставлява алегорична „ битка ” сред влюбени. Музиката и аранжиментът са на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Тони Стораро пред „ Труд ”:

Няма да пришпорваме нещата, преди всичко е учебното заведение

 Тони Стораро и Емрах като дребен. Тони Стораро и Емрах като дребен.
Емо доста искаше да тръгне по този път, музикантския, и не щеш ли тази седмица сложи началото с дуета с Емилия. Няма да пришпорваме нещата, в този момент преди всичко е учебното заведение. Но му искам шанс, нека да доближи триумфите на батко си Фики и да стане експерт. Това съобщи пред „ Труд ” Тони Стораро по отношение на професионалния прощъпалник на младия Емо в попфолк жанра.

Неговият брат Фики също го поддържа за началото на кариерата. „ Музикалният дебют на брат ми Емрах Стораро. Успех, братле! ”, написа във фейсбук изпълнителят на „ С различен ме бъркаш ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР