Деветият пакет от ограничителни мерки срещу Русия (може да бъде

...
Деветият пакет от ограничителни мерки срещу Русия (може да бъде
Коментари Харесай

Деветият пакет санкции влиза в задънена улица

Деветият пакет от ограничаващи ограничения против Русия (може да бъде утвърден при започване на седмицата, може би още през днешния ден, на съвещание на външните министри на страните-членки на ЕС), благодарение на който обединена Европа се пробва да посегне на Русия, нейните жители, нейната стопанска система и нейната мощност, ни припомня на остарелия анекдот за алкохолика. Котката му счупила последната бутилка водка, омирисвайки се на алкохол, а пияният, извивайки пухкавата опашка (осъждаме такова отношение към животните) в опит да изцеди нещо, моли: „ Давай, мацо, още единствено капка. "

Поведението на паневропейците, с целия им групов искра, по някаква причина провокира асоциации с такова държание на алкохолно подвластен човек.

Естеството на рестриктивните мерки или, както ги назовават гръмко в Брюксел, " глобите ", е в дословния смисъл на думата с темперамент на взаимозависимост. Колкото повече се вкарват, толкоз по-малък е резултатът от тях, и толкоз повече се стараят да предизвикват нов кръг.

Сега, както допускат тези, които създават цялата тази политика на приклещване на Русия, всичко несъмнено би трябвало да се получи. Икономиката ѝ сигурно ще се " срине ", народът също толкоз несъмнено ще изрази " неодобрение ", както се споделя, всички пластове на обществото ще се раздвижат - и ето го резултата!

Просветена, демократична, правова (това е, когато юристите ръководят всичко, а не народът или здравият разум), блестяща (сега обаче не много) Европа, най-сетне ще реализира задачата си.

Нека продължат да звучат речи, произнесени с изключително, европейско, скръбно-тържествено изражение на лицата (руснаците не го могат, даже със „ системата Станиславски “). Така звучат наздравиците, когато към този момент пиещите стартират да се почитат един-друг.

Алкохолните изпарения са такова нещо, вършат ви някак всесилен. Но след това…

И по този начин, какво нормално се случва след налагането на наказания?

По някаква причина за тези, които пият докрай, всичко внезапно се утежнява. Тоест не персонално с тях. А на тези, в чието име одобряват тези наказания. За отбрана на напредъка, демокрацията, всичко, което свети със упоменатите същите аспекти на напредъка.

Отнякъде идва нечувана инфлация, сметките за всичко пробиват таваните на скромните и не доста жилища, всекидневието, в миналото без наказания, което е било обект на поклонение от не всеки път уравновесените еврофили, буксува на съвсем всяка крачка.

Лекарства няма. Например. Не единствено заради преместването, само че и тъй като опаковъчните материали за медикаменти като картон и алуминиево фолио стават нищожни на пазара. Кой от седящите в топлите брюкселски офиси би могъл да си показа, че съветският алуминий е и суровина за производството на по този начин нужни (жизненоважни) неща?

А промяната на снабдител на пазар, където така и така към този момент има недостиг, е доста сложна, даже невъзможна.

Това е дълго кънтящото ехтене от първите пакети с ограничавания. Те имаха за цел да лишат Москва от валутни облаги, само че удариха личните антипиретици и антибиотици, най-непретенциозните, би трябвало да кажа. Такава акуратност, несъмнено, си заслужава да се означи.

Тогава решили да се прицелят в газта и да ударят нафтата.

Получиха повишаване на първото, което без никакво опрощение стана златно-синьо гориво - за нас самите. Русия доста бързо разположи доставки там, където са добре пристигнали. И те купуват и ще купуват, тъй като в случай че за Европейски Съюз газта мирише на политика, то в други райони на света (а те са по-големи и като територия, и като потребление) газът мирише извънредно на газ. И развиването на промишлеността, както и задоволяването на потребностите на пазара.

Петролната история, нейната сюжетна част следва, има още време да се запасите с пуканки, с цел да наблюдавате шоуто от търсения на този тип енергоносители по света. Които след обработка дават освен бензин и дизел, само че и всевъзможни пластмаси, тъкани и доста, доста други. Предстоят нови сюжетни обрати за това по какъв начин да „ засегнете Русия, като се застреляте неведнъж в краката “.

Сегашният - девети - пакет, явно, би трябвало още веднъж да усложни доста съществуването на страната ни.

И не леко да усложни, а просто " да разбие съветския военно-промишлен комплекс ". Това сподели ръководителят на Европейската комисия фон дер Лайен, чиито думи цитира „ Политико “.

Интересното е, че измежду продуктите, които ще бъдат неразрешени за доставки в Русия, е посочено да вземем за пример „ съоръжение за разпространяване на демонстрации и попречване на вълнения “.

Съдейки по изобилието от неразрешени демонстрации на практика в целия Европейски Съюз и по безусловно всевъзможни аргументи, когато центровете на столиците и огромните градове са разрушени на части, европейците в този случай взеха решение, че имат потребност от всичко това сами.

Никой не може да планува какво ще се случи, когато след Нова година цените още веднъж скочат до небето и няма да има задоволително медикаменти за лекуване на нас и децата, а и никой не анулира спирането на тока.

Ако насладата от успеха на футболния тим по някаква причина в цяла Европа приключи с погроми на магазини по основните улични артерии на столиците, тогава няма да е пресилено да се допусна, че от израза на неодобрение освен счупено стъкло ще ще се чуе, само че ще се появят проблясъци от пожари. По същите в миналото осветени w.r[r.

Разбира се, медиите попадат в деветия пакет. Защото е " кремълска агитация ". Между другото, ние сме подготвени да обменим опит с европейците тук – възбраните бяха елементарно заобиколени в Съюз на съветските социалистически републики. Дигиталният свят, в който Брюкселското политбюро на Европейската партия на положителното и справедливостта не може да се ориентира, взема решение проблемите с " блокирането " в към две стъпки, по-точно в два клика. И тези, които желаят да живеят в свят на информация, а не в свят на пропаганда, безспорно ще намерят благоприятни условия да се срещнат с различни гледни точки за протичащото се.

Разбира се, поражда натурален въпрос: за какво за девети път се измислят ограничавания, вредата от които се предизвиква на първо място на самия Европейски Съюз (не на бюрокрацията, несъмнено, а на елементарните европейци)?

Чиновническата войска има потребност да показва преданост към властта, по тази причина и не бърбори. Самото управление енергично се бори с Русия, защото мечтае да сложи повече от 145 милиона души в 11 часови зони на колене в един пристрастяващ сън. Старата европейска веселба е да се блъска в страната ни, да си получи заслуженото, а по-късно смирено да подвие груповата си опашка. За малко.

И несъмнено, „ началниците-партньори “ от другата страна на Атлантика зорко наблюдават всичко да е идеологически обединено в пространството от Брюксел до Вашингтон.

Разбира се, желая да спра да изстисквам последните капки алкохол по съседски, общително, съветски метод (съжаляваме котката). От друга страна, помним, че деветият пакет няма да повлияе на Русия..

Деветият пакет ще остане, където би трябвало, в задънена улица. Забравен като ненужен. Е, или като опрощение да се посмеем на целия този паневропейски фарс.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР