Деветият кръг в Първа лига подновява в петък с два

...
Деветият кръг в Първа лига подновява в петък с два
Коментари Харесай

Берое излиза аутсайдер на Тича

Деветият кръг в Първа лига възобновява в петък с два мача с изявени любимци, каквото са Черно море и Арда. Но това не значи нищо, защото и Берое и Ботев Враца към този момент потвърдиха, че знаят по какъв начин да печелят точки.

АРДА - БОТЕВ ВРАЦА (ПЕТЪК, 17.30 ЧАСА)

От началото на акцията Арда се показва солидно вкъщи и надалеч по-неубедително отвън Кърджали. Съперник в този момент е Ботев Враца, а отборът на Даниел Моралес не впечатлява с моментна форма - победа против Пирин в последните си 5 мача. Гостите от Враца изпитват съществени компликации, когато би трябвало да провеждат играта в нападателен проект и не съумяха да вкарат в 5 от последните си 6 турнирни дуела. В същото време отборът на Александър Тунчев завоюва 5 от най-скорошните си 6 срещи и загуби само от водача Локомотив Пловдив. 

Прогнозата ни в този момент е за удобен домашен мач, в който Арда да вземе своето.

ПРОГНОЗА: НАД 2.5 ГОЛА: 1.8

ЧЕРНО МОРЕ - БЕРОЕ (ПЕТЪК, 20 ЧАСА)

Интернационалният отбор на Берое има тежка аудиенция на Черно море във Варна. До този миг тимът на Густаво Араголаса печели точки главно пред лична аудитория. Победите на открито са сведени до една при 2:1 над закъсалия съществено Пирин. На собствен ред " морците " са със 100-процентов актив на " Тича ", откакто победиха даже Лудогорец. Успяха да надделят още над Етър и Хебър, а в този момент гостува Берое в обичайно равносилен дуел.

Прогнозата ни е за малко голове, само че и конспирация до последно.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА 1.96
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР