Деветима кандидати за кмет и 16 листи с кандидати за

...
Деветима кандидати за кмет и 16 листи с кандидати за
Коментари Харесай

Пет жени и четирима мъже в битка за кметския стол в Стара Загора 

Деветима претенденти за кмет и 16 листи с претенденти за общински съветници са регистрирани в Общинската изборна комисия (ОИК) в Стара Загора за присъединяване в локалните избори на 27 октомври.
Петима от тях са дами. На дамски кандидатури залагат Националният фронт за избавление на България в лицето на регионалния шеф Гергана Микова, партия АБВ - на университетския учител доктор Камелия Йовчева, Обединение „ Демократична България “ - на юриста Магдалена Овчарова, Политическа партия " Възраждане " - на Искра Михайлова, и " Политическо придвижване Социалдемократи " - на ръководителя на партията Елена Нонева. 
На мъжете залагат Политическа партия ГЕРБ в лицето на претендента си за трети мандат Живко Тодоров, Коалиция " Българска социалистическа партия за България " - на проф. Иван Върляков, който има опит в локалното самоуправление като изпълнителен шеф на Регионалната асоциация на общините " Тракия ", ВМРО-БНД - на дългогодишния си  районен координатор за Стара Загора, Кърджали и Хасково и консултант в изтичащия мандат Антон Андонов. На мъж разчитат и коалиция " Алтернативата на жителите " с кандидатурата на досегашния общински консултант от група " Истината за Стара Загора " Янко Янков. 
Днес описите с записаните претенденти се изпращат в Централната изборна комисия (ЦИК) и ще се организира жребият за номерата партиите и обединенията в бюлетината, а номерата на локалните обединения и инициативните комитети следват поредността на регистрация им. Утре ЦИК утвърждава образеца на бюлетините, а на 27 септември стартира предизборната акция. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР