Деветима души са задържани за нелегален трафик на мигранти от

...
Деветима души са задържани за нелегален трафик на мигранти от
Коментари Харесай

9 задържани при спецакция срещу нелегалната миграция

Деветима души са арестувани за незаконен трафик на мигранти от „ Гранична полиция ” при всеобщата интервенция против този вид незаконна активност. Става дума за девет обособени случая за незаконен трафик. Образувани са и толкоз на брой досъдебни производства.

Масовата акцията на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата се организира в цялата страна по две линии - против самите каналджии и против т. нар хавалари, които се занимават с финансовите преводи на каналджиите.

По линия на финансовите закононарушения, при акцията са тествани 18 обекта - най-вече в София и Харманли, с присъединяване на ГДБОП, ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, БАБХ и РЗИ. Част от обектите са запечатани, на други са формирани актове от разнообразни институции за определяне на административно нарушаване.

При интервенцията Столична дирекция на вътрешните работи задържа румънец за трафик на мигранти. Той към този момент е с мярка за задържане за 72 часа, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР