Девети ден продължава акцията по издирването на изчезналите в яз.

...
Девети ден продължава акцията по издирването на изчезналите в яз.
Коментари Харесай

Девети ден без следа от изчезналите в яз. Мандра рибари

Девети ден продължава акцията по издирването на изчезналите в бент. “Мандра “ край Бургас риболовци. Началникът на работа „ Управление при рецесии, публичен ред и сигурност “ към община Бургас Веселин Василев прецизира, че във водоема през днешния ден има няколко лодки, заяви Българска телеграфна агенция.

Към този миг водолазните екипи са прекратили претърсването под вода, само че остават в подготвеност да реагират. Не са спирали и обходите по крайбрежията на язовира от пешеходни двойки, които и през днешния ден са на терен. Все още няма взето решение какъв брой време ще продължат дейностите по издирването, добавя Василев. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прецизират, че този въпрос евентуално ще бъде разискван в идващите дни.

Рибарите, които се търсят - 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас, са в неопределеност от 27 ноември. Според получения от техни близки сигнал в полицията на идващия ден, двамата влезнали във водоема към 23:30 часа с надуваема лодка и недобре екипирани за ниските температури през нощта. Плавателният съд беше открит, изхвърлен на брега, на 29 ноември, напомня Българска телеграфна агенция.

В първите дни акцията по издирването на мъжете протече при доста неприятни метеорологични условия. До момента службите и доброволци, в това число от вътрешността на страната, използваха дронове с термокамери и лодки със сонари, само че без триумф. Водолазните екипи също не откриха следи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР