Деветгодишно момче загина, след като 4x4, управлявано от баща му,

...
Деветгодишно момче загина, след като 4x4, управлявано от баща му,
Коментари Харесай

Трагедия с 9-годишно момче, убито веднага след като Land Rover падна на 30 фута надолу по склона

Деветгодишно момче почина, откакто 4x4, ръководено от татко му, падна на 30 фута надолу по рид и се прекатурна по време на офроуд премеждие несъмнено, разкри следствие.

Джейк Алън претърпя " рискови пострадвания на главата " и умря неотложно, откакто беше изхвърлен от Land Rover Discovery. Баща му Саймън изгубил надзор над транспортното средство на Coney Green Farm 4X4 Offroad Site в Stourport-on-Severn, Worcestershire.

По време на следствие през вчерашния ден беше изслушано по какъв начин модифицираният Land Rover блокира, до момента в който господин Алън преодолява стръмен надолнище - преди претърколи се обратно, удари се в дънер и се прекатурна три или четири пъти.

Г-н Алън плачеше, до момента в който разказваше на Coroner's Court в Worcestershire по какъв начин е гледал по какъв начин синът му умира по време на ваканцията на офроуд през уикенда, която той е оказал помощ да провежда. Той сподели, че е бил отседнал във фермата Кони Грийн с партньорката си Тюзди Хоукс, нейната щерка и другата му щерка, сестрата на Джейк.

Но на 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР