Деветета поредна победа на Наполи в Серия “А дойде на

...
Деветета поредна победа на Наполи в Серия “А дойде на
Коментари Харесай

Спалети: Имаме цел и по пътя към нея всяка победа е важна

Деветета поредна победа на Наполи в Серия “А ” пристигна на терена на Аталанта и още един път удостовери, че тимът на Лучано Спалети има всичко належащо, с цел да нападна купата. Досега наставникът на “партенопеите ” избягваше тематиката, само че нощес призна, че Наполи би трябвало да свикне с ролята на водач. 

“Всички споделяха, че в случай че спечелим в Бергамо, това ще са доста значими три точки. Предвид задачата ни, всеки три точки са значими. Мачът в действителност беше сложен. Бих желал да не изнерверяваме на себе си. Трябва да не бъркаме толкоз пасове като през днешния ден, само че да сме все по този начин настоятлени в търсенето на гола ”, съобщи Спалети. 

“Аталанта игра фантастично. Те имат доста явен проект и в това отношение наподобяват на Манчестър Сити и Ливърпул. Вече сме привикнали да се оправяме напрегнат, когато сме на непознат терен и публиката ни освирква. Ако искаш да играеш офанзивно, би трябвало да поемаш опасности ”, показа опитният експерт. 

“Хвича? Той получи удар от Трент Александър-Арнолд и в началото не изгелждаше, че е съществено, само че след няколко дни стана ясно, че би трябвало да почива известно време. За благополучие, имаме играчи, които могат да се включат и да оказват помощ. Никъде няма да стигнем, в случай че разчитаме единствено на един футболист ”, акцентира Спалети.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР