Деветдесет и трима работници са загинали и най-малко 200 други

...
Деветдесет и трима работници са загинали и най-малко 200 други
Коментари Харесай

Отровен алкохол причини смъртта на 93 души в Индия

Деветдесет и трима служащи са починали и минимум 200 други са били приети в болница в североизточна Индия, откакто са пили отровен алкохол, оповестиха публични представители за последния случай на всеобщо алкохолно отравяне в страната, предава Франс прес.

 Снимката е илюстративна Снимката е илюстративна © БГНЕС
Смъртните случаи в щата Асам са регистрирани по-малко от две седмици след гибелта на към 100 души в северните щати Утар Прадеш и Утаракханд.

" Броят на умрелите към този момент е повишен до 58, а други 75 души са приети в болница " в локални лечебни заведения, сподели локалният почитан чиновник Дирен Хазарика. Друг чиновник от прилежащ регион сподели, че 35 души са умряли, откакто са консумирали от партида " подправен алкохол ".

Хазарика сподели, че хората са се почувствали зле, откакто са пили нелегално създаден алкохол късно в четвъртък. Сред починалите има доста дами, които са работили в локалните чаени имения в района. Броят на жертвите може да нарасне още повече, защото и двамата публични представители настояват, че някои от приетите в болница са в сериозно положение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР