Девет мача от квалификациите за UEFA EURO 2024 в Германия

...
Девет мача от квалификациите за UEFA EURO 2024 в Германия
Коментари Харесай

Девет мача от решителната фаза за Евро 2024

Девет мача от квалификациите за UEFA EURO 2024 в Германия ще се изиграят довечера. В някои от групите конспирация към този момент няма, само че в други решителните срещи предстоят.

Българският народен тим посреща Унгария в дебюта на Илиан Илиев като селекционер в 19:00 часа. " Лъвовете " изгубиха каквито и да било шансове за класиране, а унгарците се нуждаят единствено от точка за обезпечено присъединяване на европейското състезание.

В другата среща от групата Черна гора посреща Литва, като домакините нямат друга опция с изключение на трите точки, в случай че желаят да запазят възможностите си за класиране.

В група “А ” е ясно, че Испания и Шотландия ще бъдат на Евро 2024. “Ла Фурия ” гостува на новобранеца Кипър, а Грузия приема Шотландия.

Няма конспирация към този момент и в група “F ”, където Белгия и Австрия към този момент се класираха за финалната фаза.

В група “J ” Португалия към този момент си обезпечи мястото на Евро 2024. Днес гостува на новобранеца Лихтенщайн. Кристиано Роналдо пък ще има опция да усъвършенства личните си върхове с екипа на “мореплавателите ”, като 38-годишната звезда има дотук 203 мача и 127 гола за националния тим. Словакия  се нуждае единствено от точка при семейството си на Исландия, с цел да си подсигурява мястото на европейското състезание.

В третата среща Люксембург, който се показва повече от почтено в квалификациите, приема Босна и Херцеговина. Тимът от Великото херцогство би трябвало непременно да завоюва и да се надява словаците да изгубят, с цел да резервира теоретичните си шансове за класиране.

  Всички мачове през днешния ден:



Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР