Девет кучета ще бдят за крадци по плажа това лято.

...
Девет кучета ще бдят за крадци по плажа това лято.
Коментари Харесай

Полицаи с обучени кучета ще ловят крадците по плажа

Девет кучета ще бдят за крадци по плажа това лято. Те ще обикалят през нощта с патрулиращите служители на реда, с цел да се обезпечи спокойствието на туристите. Освен това, част от командированите от вътрешността на страната униформени, също ще идват в РУП-  Несебър с подготвени да ловят крадци кучета.

Кражбите по плажа, са измежду най- постоянно срещаните закононарушения през сезона. Докато се къпят в морето, непознати и родни туристи оставят движимостите си без контрол и по този начин дават „ зелена светлина ” на обирджиите. Те най- постоянно са от вътрешността на страната, пристигнали поради скупчването на доста хора през летния сезон в курорта. Това  оповестиха от полицията пред „ Труд ”.

„ Крадците са доста изобретателни. Миналото лято заловихме няколко, които използваха следната скица: заравят се съвсем задачите в пясъка, с цел да не ги забележи никой и когато, да речем, влюбена двойка реши да се усамоти през нощта, не ги вижда. Щом туристите влязат в морето,  крадците изскачат от пясъчните си скривалища и ги обират до шушка ”, разкриха криминалисти.
„ Хитреците ” обаче били свегкавично разкрити точно с помощта на кучетата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР