Девет конфискувани от държавата бракониерски рибарски лодки обяви на търг

...
Девет конфискувани от държавата бракониерски рибарски лодки обяви на търг
Коментари Харесай

Конфискувани бракониерски лодки продава на търг НАП-Бургас

Девет иззети от страната бракониерски риболовен лодки разгласи на търг Бургаската териториалната дирекция на Национална агенция за приходите. Плавателните съдове са конфискувани в интерес на страната при акции на Агенцията по риболовство и аквакултури против бракониерски улов в Черно море и езерата в района. Повечето от плавателните съдове са били безусловно изоставяни дружно с улова след появяването на контролните органи. За първи път приходното ведомство в морския град афишира сходен търг за плавателни средства. Той ще се организира на 14 юни от отдел „ Държавни вземания " в постройката на НАП-Бургас с адрес ул. „ Цар Петър " 5-б.

Близо 200 хиляди лв. са импортирани от НАП-Бургас от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели и моторни транспортни средства. Приходът е осъществен от извършените от отдел „ Държавни вземания " 16 търга през последните 4 месеца. От НАП-Бургас прецизират, че точно Националната организация за приходите е органът, който реализира търгове на отнети в интерес на страната движими или недвижими движимости и парцели, след влезнали в действие наказателни постановления на държавни институции или решения на съда.

Всички детайлности, изискванията за осъществяване на търга, дните за оглед, листата на движимостите, размерът на депозита, както и първичните продажни цени са оповестени и могат да се видят от страницата на Национална агенция за приходите в интернет: в профилирания портал за продажби.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР