Девет институции започнаха проверки по морето за незаконно разположени каравани

...
Девет институции започнаха проверки по морето за незаконно разположени каравани
Коментари Харесай

Собственици на каравани: Никой не може да ни изгони

Девет институции започнаха инспекции по морето за нелегално ситуирани каравани в държавни горски територии и върху дюни. Те целят към този момент разположените кемпери да бъдат отстранени още преди започване на дейния сезон. Днес изтича гратисният интервал, в който притежателите на каравани можеха да ги отстранен непринудено.

Проверките за нелегално поставените каравани започнаха от залива Вромос край Черноморец. Стигна се до напрежение.

" Идваме си тук от 10 години. Не знам какъв е казусът ", сподели един от притежателите на каравана пред телевизия Bulgaria ON AIR.

" Никой не може да ме изгони, ей къде е моята каравана. Ако ще 100 служители на реда да дойдат ", разяснява различен притежател.

" Ще им изпратим протоколи да ги приканим още един път да ги реалокират от държавните парцели. По информация на горските в тази част на залива Вромос са над 100 ", разяснява зам.-областният шеф на Бургас Владимир Крумов.

Част от караваните са със свалени регистрационни номера и са оставени да зимуват в залива, с цел да се пази място за лятото.

От екоинспекцията би трябвало да открият по профилираните карти благодарение на GPS какъв брой от караваните са сложени върху дюни.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР