Девет души в Европа са санкционирани от закона Магнитски, осем

...
Девет души в Европа са санкционирани от закона Магнитски, осем
Коментари Харесай

Осем малки българчета

Девет души в Европа са глобени от закона Магнитски, осем от тях са българи. И то не просто елементарни българи, а все хора, държали основни позиции към парите към основни министерства за ръководството на България.

Вчера американското посолство разгласи втори лист със глобени, а се приказва, че имало и още описи. Едно по едно дотук бяха отстреляни осем българчета, а примката към последното, най-бай българче, се стяга.

Ако продължаваме да си вършим парламентарни избори с това движение, а американците вадят лист след лист, най-после няма да има за кого да гласуваме, както вървят нещата. Освен за „ ония дилетанти “ от Политическа партия и Демократична България, дето викаше Деси Атанасова. Тях по какъв начин ли не ги назовават, само че за какво Деси ги набеди за дилетанти, тогава не разбрах. Сега ми се обясняват нещата. Вярно е, че българската политика 30 години единствено от експерти се правеше и доста хубаво си вървеше, до момента в който не се намесиха дилетантите. Откъде се появиха тия да чупят системата, не знам, ма откогато са в Народното събрание, единствено кавги, единствено интриги, не оставят хората да работят на мира.

Първо хванаха оня карък Влади, че живее в недеклариран апартамент, след това го хванаха в краден автомобил, в този момент па го хванаха напълно публично към този момент, че крал милиони евро от Черепа за „ избрани политици “. Определените политици се кръстят и викат: „ Едно евро не съм взел “. Ми не е взел, той си сподели, че самичък му ги е давал.

А и тия пачки и злато на фотосите в спалнята Му по този начин си бяха, той какво общо има? Целият фейсбук им разглеждаше серийните номера и правеше експертиза, единствено прокуратурата нещо не съумя да ги разчете. Тя прокуратурата и с превода на отчета на испанците за къщата в Барселона по този начин се затрудни – още май не могат да намерят преводач от испански. А в този момент май ще се окаже, че американците също са ги разчели номерата на банкнотите.

Пу-пу нека да нямат някой с испански в посолството, че по този начин като стане... То американците с техните технологии какво ли не могат да разчетат, преведат, снимат, потвърдят и изплескат след това пред публицистите. Аз от кой момент ви разправям, че новите технологии ще ни изядат хляба. И освен на на нас хляба, ми и на тях хайвера. Хубаво, тях ги хвърлят на вълците, както се оплака и самият „ избран политик “, визирайки Христо Иванов.

Ама децата им? Тях на кого оставяме? Как па един път никой не намерения за децата на тия хора - нито технологиите, нито американците, нито дилетантите. Севда я арестуваха пред детето й, в този момент Влади го топят пред детето му, детето и внуците на Борисов и тях ги унищожават с тия арести и подмятания за него... Аз просто не знам по какъв начин е допустимо да продължава това и не се спре с тия следствия един път вечно в името на децата. Те са ни всичко и в тяхно име се прави всичко това. Хубаво, де, не в името на всички деца, единствено на техните, но и те са дечица. Да се смилим, да се смирим и да се снишим. Стига към този момент злоба, ненавист и разделяне. И стига към този момент избори. Аман. Да ги оставим хората да работят.

Работа, работа, работа.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР