Девет души, сред които и дете, са били убити по

...
Девет души, сред които и дете, са били убити по
Коментари Харесай

Черен 2 Януари! По Нова Телевизия С Треперещ Глас Съобщиха Преди Минути: Убиха 22 Души Като Кучета, Извънредно Положение В Държавата! Война По Улиците

Девет души, измежду които и дете, са били убити по време на митингите единствено във вторник вечерта. Нападенията против служители на реда към този момент са няколко, има и подпалени полицейски сектори, съобщи Нова Телевизия.

Властите ограничиха достъпа до интернет и обществените мрежи, а това прави събирането на информация мъчно.

Върховният водач Аятолах Хаменей упрекна враговете на страната за безредиците.

„ Според мен, протичащото се в последните дни, макар че на повърхността наподобява като опасност, може да бъде превърнато във опция. Трябва да обърнем внимание на същинските проблеми. Не можем да генерализираме, че всички протестиращи са сътрудници на непознати страни ”, съобщи Хасан Рухани, президент на Иран.

„ Проблемите на хората не са единствено стопански. те не излязоха на улицата да желаят пари, самун и вода. Имат и други претенции ”, добави президентът Рухани.

Според анализатори, в началото виковете са били против президента и увеличението на цените.

Има спекулации, че митингите са проведени от аятоласите, с цел да смъкват президента, тъй като не е задоволително корав против Америка и задоволително предан на религията.

В идващите дни обаче хората викаха против висшите духовници и даже подпалиха плакати с лика на висшия аятолах.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР