Девет души, сред които четири деца, са загинали при взрив

...
Девет души, сред които четири деца, са загинали при взрив
Коментари Харесай

Взрив на газова бутилка срути цял вход на 5-етажна сграда в Русия

Девет души, измежду които четири деца , са починали при гърмеж на газ в пететажна постройка в Тимовское на съветския остров Сахалин . В резултат на гърмежа се е срутил един от входовете на блока. Спасителни екипи разчистват отломките, изпратени са 13 единици техника и 59 спасители.

В засегнатата част от постройката са живеели 33-34 души, двама остават в неопределеност и към момента се търсят, написа " Интерфакс ", като се базира на информация на регионалната администрация.

Според предварителни данни на избавителните служби в един от жилищата се е взривила газова бутилка, в резултат на което се е получило сриване на жилищата от петия до първия етаж. Иначе жилищната постройка не е газифицирана.

Блокът е издигнат през 1980 година В нея има 80 жилището . Последният главен ремонт на постройката е осъществен през 2016 година

Разследването на детонацията в къща на Сахалин ще се води от централното ръководство на Следствения комитет на Руската федерация (СКР), слагат акцент съветските осведомителни организации. Лично ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин е разпоредил наказателното произвеждане да бъде предадено за по-нататъшно цялостно и всестранно следствие на Главното следствено ръководство на Следствения комитет на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР