Девет души са в болница след тежката катастрофа, която стана

...
Девет души са в болница след тежката катастрофа, която стана
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на един от пострадалите в ПТП-то на Хаинбоаз

Девет души са в болница след тежката злополука, която стана тази нощ в Прохода на Републиката. В МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " са настанени шест деца и трима възрастни. От лечебното заведение прецизират, че в най-тежко положение е шофьорърът на буса, който е на 73 години. Той е признат в Реанимация с травматичен потрес. По неотложност му е направена черепно-мозъчна интервенция. Мъжът е с заплаха за живота.

В Хирургия са признати трима души - две дами - на 45 и 50 години, както и едно дете. 50-годишната дама е призната с гръдна контузия. Детето, настанено в хирургията, е с контузия на далак. Други пет деца са в Неврохирургия. Диагнозата им е мозъчно разтърсване и общото им положение е положително, без заплаха за живота.

По първична информация минути след среднощ, под върха ремаркето на товарен автомобил с турска регистрация е поднесло, завъртяло се е и в него се е блъснал пътнически бус. В него са пътували трима възрастни и шест деца. Всички пасажери от буса са превозени до великотърновската болница. Водачът на товарния автомобил е пробван за алкохол, резултатът е негативен. На двамата водачи  ще бъдат взети кръвни проби за химичен разбор.

Движението към този момент е възобновено, оповестяват от АПИ. На местопроизшествието се прави оглед. Започнато е досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР