Девет души са арестувани при спецакция по линия наркотици“ във

...
Девет души са арестувани при спецакция по линия наркотици“ във
Коментари Харесай

9 души арестувани с наркотици в Пловдив!  Единият опитал да глътне пакетче с марихуана

Девет души са задържани при спецакция по линия „ опиати “ във вторник в Пловдив. Двама от причинителите, на 31 и 24 години, са отведени в Първо районно управление (на МВР). Засечен на бул. „ Никола Вапцаров “, по-възрастният оказал опозиция на униформените и направил несполучлив опит да погълне пакетче с марихуана.
Прочетете още
Младежът пък бил спрян на ул. „ Иван Гарванов “ и при обиск у него е открито топче синтетичен канабиноид. За владеене на марихуана други двама мъже, на 40 и 23 години, попаднали във Второ районно управление (на МВР), а с разпореждане на наблюдаващ областен прокурор първият е наведен в ареста за период до 72 часа.

Междувременно при инспекция в квартал „ Гагарин “ екип на Трето районно управление (на МВР) заловил 30-годишна жена с кокаин, а на бул. „ Цар Борис III Обединител “ сътрудниците им от Четвърто районно управление (на МВР) хванали малолетно момче с цигара със наличие на марихуана.

Арест последвал и за поданици на квартал „ Изгрев “, на 54 и 39 години, които при типа на служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) изхвърлили на земята саморъчно изработен папирос със суха зелена листна маса и топче синтетичен опиат.

Хартиен свитък с марихуана е конфискуван и от 24-годишен юноша, засечен в парк в село Строево от патрул на РУ-Труд. По случаите са формирани две досъдебни и шест бързи производства под наблюдаване на районната прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР