Девет души пострадаха при тежка катастрофа между два автомобила, които

...
Девет души пострадаха при тежка катастрофа между два автомобила, които
Коментари Харесай

Девет души пострадаха при челен удар, 18-годишна с опасност за живота

Девет души пострадаха при тежка злополука сред два автомобила, които се забили челно на пътя край морската столица, оповестиха от ОД на МВР-Варна.

Кървавият случай станал в неделя, към 15 часа, на пътя Варна-Вълчи дол, където 21-годишният лидер на лек автомобил от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост при нахлуване в десен завой, изгубил надзор над транспортното средство, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в приближаващ различен автомобил.

Вследствие на удара са потърпевши общо девет души от двете коли. Водачът на първия автомобил и неговите спътници – мъж на 20 и момиче на 18 години са с голям брой контузии, настанени за лекуване в болнично заведение. 18-годишната пътничка е получила черепно – мозъчна контузия и е с заплаха за живота.

Четирима са потърпевшите от втория автомобил - 2 дами на 48 и на 26 години и 3-годишно дете са настанени също за лекуване в болница, само че без заплаха за живота им. Останалите потърпевши са прегледани освободени за домашно лекуване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР