Девет души, от които осем деца, загинаха в пожар, избухнал

...
Девет души, от които осем деца, загинаха в пожар, избухнал
Коментари Харесай

Девет души, от които осем деца, загинаха при пожар в Турция

Девет души, от които осем деца, починаха в пожар, избухнал тази нощ в четириетажен жилищен блок в западния турски окръг Бурса, оповестяват турските медии.

Загиналите са осем деца и майката на част от децата, заяви рано в сряда валията на Бурса Якуп Джанболат, представен от ТРТ.

Той посочи, че починалите са от сирийски генезис. Шест от децата са част от едно семейство, а останалите две са били техни родственици. Те са били на възраст сред една и 11 години.

Бащата не е бил в жилището сега на експлоадирането на пожара. Той е настанен за лекуване, откакто бил обгазен при опит да потуши огъня, прецизираха турските управляващи.

Пожарът е избухнал на втория етаж на четириетажната постройка, обитаема най-вече със сирийски бежанци, към среднощ, до момента в който децата и майката се спели, добавя телевизия СиЕнЕн-Тюрк. На място са пристигнали пожарникари, полиция и медицински екипи. Спасено е тричленно семейство от третия етаж.

Предварителното следствие демонстрира, че пожарът е породен от печка в жилището, сподели Якуп Джанболат, като добави, че се води следствие.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР