Дева Затрупани сте от задачи не само на работа, но

...
Дева Затрупани сте от задачи не само на работа, но
Коментари Харесай

Съветите за следващите дни, които тези ЗОДИИ трябва да чуят

Дева

Затрупани сте от задания освен на работа, само че и в персонален проект. За вас времето ще минава бързо и незабелязано, само че в случай че не желаете да изпуснете нещо значимо е добре да планирате и да си записвате. През уикенда успокойте топката и си дайте отмора, в случай че не желаете да се претоварите. Отделете внимание на себе си, поглезете се, или излезте с другари. Това ще ви зареди с нови сили и няма да прегреете изцяло.

Зодиите, които работят над ТОВА, ще са сполучливи

Везни

Умората си споделя думата и ставате все по-лениви и безразлични към задачите си. Дайте си добра отмора, гледайте нещо, което ви стимулира и се вземете в ръце още веднъж. Почивайте си, само че не се отхвърляйте по пътя. През идващите дни могат да ви обзет тревожни мисли, само че ги наблюдавайте по какъв начин минават като облаци и не им отдавайте значение.

Телец

На напред във времето сте сложили значими покупко-продажби, които чакате да се осъществят. Това ви прави неспокойни и избухливи. Изразходвайте напрежението с тренировки, придвижване и спорт. Не засягайте прочувствено околните си, които нямат връзка с проблемите ви в професионален проект. Сложете граници сред връзките ви с околните ви и с работата си и не допускайте едното да въздейства на другото по отрицателен метод.

Тези ЗОДИИ не си дават отмора след разлъка

Скорпион

В началото ще чувствате, че колкото и старания да полагате, като че ли всичко към вас е на пауза. С каквото и да се захванете ще се случва постепенно, като че тества търпението ви. Изчакайте този интервал да премине като следвате придвижването на събитията и се настройвате съгласно него.

За сметка на това ще имате контрастност в персонален проект – любовният живот ще ви спори. Във връзката си ще имате прелестни изненади и споделени моменти на благополучие. Ако не сте обвързани пред вас се отваря опцията да срещнете половинката си. Радвайте се на това, което ви сервира живота и оставете събитията да се случват даже без вашия надзор. Така ще се чувствате по-спокойни и ще избягвате непотребната суматоха.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР