ДЕВА Започвате да се чувствате така, сякаш се опитвате напразно

...
ДЕВА Започвате да се чувствате така, сякаш се опитвате напразно
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през ФЕВРУАРИ

ДЕВА

Започвате да се чувствате по този начин, като че ли се пробвате на вятъра да поддържате щастието в живота си. Този месец се намирате на място, където стартирате да мислите, че мир и благополучие са прекалено много и повече от колкото заслужавате. Съвестта ви ще ви разяжда, тъй като знаете, че сте скатали през предния месец, само че все пак ви се получава. Запомнете, че личните ви мисли от време на време ви лъжат.

ОВЕН

Този месец като че ли очаквате да се отнасят с вас неприятно и даже изваждате проблемите си от детството върху хората от сегашното. Не разбирате какъв брой неуместно изглеждате, до момента в който хвърляте обиди в близост, като че ли те са потребни по някакъв метод. Притежавате разрушителна мощ този месец, внимавайте с думите.

КОЗИРОГ

Това, което прави този месец в допълнение прогнил за вас, е, че към момента вярвате, че сте по-добри от другите хора и че всеки би трябвало да се отнася с вас като с кралски особи. Вие не сте единственият „ специфичен “ човек в близост и просто тъй като вярвате, че сте, не значи, че всеки би трябвало да изостави това, което прави, с цел да посрещне егото ви. Бъдете по-смирени, тъй като ще се изпокарате с всички хора към вас.

РИБИ

Въпреки че като цяло сте съпричастни, този месец няма да сте в положение да поемете драмата на някой различен и се чувствате като че ли сте отхвърлени. Първоначално ще се опитате да го преодолеете, без да го приемате прекомерно съществено, само че толкоз ще ви омръзне държанието на съвсем всички, с които влизате в контакт, че ще желаете да изчезнете изцяло. За благополучие, имате малко поверителност към вас и ще можете да се откажете и да се отпуснете със лично движение. 

ВЕЗНИ

През това време ще се почувствате като пандизчия на личния си разум и може да е целесъобразно да отложите всевъзможни огромни проекти или свързани с работата инициативи. Да, отидете на работа, само че не, не започвайте нещо ново. Ако инцидентно споделите нещо с другар, очаквайте той да не е склонен или да ви предложи нещо изцяло непознато за вас като опция.

СКОРПИОН

Вие сте в въодушевление за самосъжаление и това е добре, стига да не прекалявате или да накарате някой да заплати за неприятното ви въодушевление. Днес няма да получите поддръжка от другари и даже самосъжалението ви ще се смята за непривлекателно за тези от най-близкия ви кръг. С други думи, през днешния ден никой не желае да играе „ дано обърнем внимание на Скорпиона “ и въпреки това да ви вбесява, евентуално е по-добре да останете сами.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР