Deutsche Bank изложи планове за утрояване на дивидента си, обратно

...
Deutsche Bank изложи планове за утрояване на дивидента си, обратно
Коментари Харесай

Deutsche Bank обещава да увеличи дивидентите и да съкрати работни места

Deutsche Bank изложи проекти за утрояване на дивидента си, назад изкупуване на повече акции и редуциране на работни места, до момента в който най-голямата банка в Германия се пробва да увеличи цената на акциите, която се намали през последната година.

Банката съобщи в четвъртък, че желае да „ форсира “ изплащанията си към акционерите и е на път да извърши задачата си да върне 8 милиарда евро до 2025 година

Обещанието пристигна макар 30-процентов спад в облагите през четвъртото тримесечие, когато банката беше ужилена от по-високи налози и по-големи хранителни запаси за загуби по заеми, защото стопанската система на Германия се забавя.

Deutsche направи 1,26 милиарда евро чисти доходи през последното тримесечие на годината, спад от €1,8 милиарда през предходния интервал. Приходите и разноските се повишиха с 5 % през интервала.

Тъй като непредвидените облаги от по-високите лихвени проценти стартират да понижават, банката също по този начин сподели, че ще редуцира 3500 работни места до 2025 година, откакто броят на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР