Детско състезание под надслов Спорт за всички“ се проведе тази

...
Детско състезание под надслов Спорт за всички“ се проведе тази
Коментари Харесай

Детско състезание „Спорт за всички“ се проведе във Вършец /снимки/

Детско съревнование под надпис „ Спорт за всички “ се организира тази семица в спортна зала „ Арена Вършец “ в курортния град. То е част от плана „ Подобряване на координацията и разговора сред полицията и ромското общество “ и е финансирана по стратегия „ Вътрешни работи “ на Норвежкия финансов механизъм, а бенефициент е ГДНП – Министерство на вътрешните работи. Подобни мероприятия са проведени в още 9 регионални града в страната и ще приключат до края на октомври.
Официциални посетители на събитието бяха: контрольор Станислав Панов – ГДНП гр. София, ст. комисар Пламен Томов – шеф ОДМВР-Монтана, гл. контрольор Цветомил Христов – шеф РУ-Берковица, Ани Ангелова – шеф на СУ „ Иван Вазов “-Вършец и Светла Вангелова – шеф НУ „ Васил Левски “-Вършец.
Три тима от четвъртокласници от 2 учебни заведения във Вършец се съревноваваха в 5 занимателни игри, изискващи доста експедитивност и умелост от участниците. Целта на надпреварата е децата да приложат на процедура спортните си умения, с цел да дадат изява на заложените в тях качества. За положителното въодушевление на състезателите и гостите сред игрите бяха включени танци на локалния мажоретен състав „ Дефилир “.
По време на надпреварата 75-те състезатели демострираха забележителен състезателен хъс, упоритост и умения за работа в екип. Наградите – купи и медали, бяха връчени на всички участници от ст. комисар Пламен Томов и гл. контрольор Цветомил Христов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР