Детският тим на ЦСКА (родени 2012 г.) се класира по

...
Детският тим на ЦСКА (родени 2012 г.) се класира по
Коментари Харесай

Дузпа в края лиши децата на ЦСКА от победа над Лион

Детският отбор на ЦСКА (родени 2012 г.) се класира по решителен метод за елиминационната фаза на мощния шампионат във Франция „ CHAMPIONS KIDS “, провеждащ се този уикенд в градчето Могио, покрай Ница.

Възпитаниците на треньора Мартин Иванов се показаха доста мощно в предварителната група, от която излязоха с актив от 5 победи и 2 равни.

Съдийско рамо и дузпа в продължението не разреши на нашите да завоюват и директната си среща с любимеца Олимпик Лион, оповестиха " армейците ".

Сблъсъкът приключи 2:2, с което ЦСКА остана на 2-ро място и в неделя продължава борбата с най-хубавите в т.нар „ Шампионски поток “.

Турнирът е един от най-престижните в страната, а в тазгодишното му издание, с изключение на най-хубавите школи на френските грандове, личат имената на испанските Бетис и Севиля, на португалските Бенфика и Спортинг Лисабон, както и на белгийския Брюж и швейцарския Лозана.

Даден е късмет и на по-малки академии, а общо участниците са 64 на брой, разграничени в 8 групи, като обединенията са формирани от 7+1 футболисти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР