Детските надбавки трябва да бъдат за всички деца, независимо от

...
Детските надбавки трябва да бъдат за всички деца, независимо от
Коментари Харесай

Елена Пешева, Българските патриоти: Надбавки трябва да има за всички деца, независимо от дохода на родителите им

Детските надбавки би трябвало да бъдат за всички деца, без значение от приходите на родителите, а самите надбавки би трябвало незабавно да бъдат увеличени най-малко двойно. Това съобщи Елена Пешева, лидер на листата в Сливен на „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ пред Нова телевизия. Пешева напомни, че партия ВОЛЯ е внасяла това предложение в 44-ия парламент, а в идващия се надява на по-голяма поддръжка, с цел да стане факт.

„ Няма да се откажем от политиките за децата и за фамилиите. Те ще бъдат наш приоритет и в 46-ото Народно заседание. Категорични сме, че с цел да се пребори демографската рецесия би трябвало да се подкрепяне образованата раждаемост – фамилиите над 18-годишна възраст и с най-малко приблизително обучение да получават финансова поддръжка от 2000 лв. при раждане на първо дете, 5000 лв. – за второ дете, 10 000 лв. – за трето “, сподели още Елена Пешева, която бе народен представител от ВОЛЯ в 44-ия парламент.
 Българските патриоти: Скандално - „ партиите на смяната “ връщат Движение за права и свободи във властта Българските патриоти: Скандално - „ партиите на смяната “ връщат Движение за права и свободи във властта
Хората, които излъгаха гласоподавателите, че ще се борят с протурската партия, действително към този момент се готвят за коалиция с нея. Това излиза наяве от...

Според БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ медикаментите за учениците до 18-годишна възраст и за пенсионерите над 65-годишна възраст би трябвало да са безвъзмездни, цените на горивата – обективни, а държавната верига бензиностанции би трябвало да стане действителност. „ Надявам се, че хората видяха какво стана в най-краткия и абсурден парламент и с така наречен партии на смяната – от близо 60 законопроекта, одобриха единствено този, който усилва изборните секции в чужбина. Сега в Турция те към този момент ще бъдат 121, поради което оттова се чакат над 100 000 гласоподаватели да гласоподават. Надявам се, хората да не пропущат шанса си да гласоподават доверие на тези политици, които не подменят обещанията си и са го потвърдили “, безапелационна е Елена Пешева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР