Детски рай на София Оупън във вторникНай-малките почитатели на тениса

...
Детски рай на София Оупън във вторникНай-малките почитатели на тениса
Коментари Харесай

Детски рай на София Оупън във вторник

Детски парадайс на София Оупън във вторник
Най-малките фенове на тениса ще получат особено внимание в третия ден от програмата на огромния тенис шампионат от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019.

Вторник, 5 февруари, е разгласен за формален „ детски ден “, което значи, че всички деца до 14 година влизат гратис в „ Арена Армеец “, а наред с това за тях са планувани редица игри, занимания и награди.

Най-голямата вест е опцията дребните почитатели да „ изведат “ огромните първенци на централния корт в София за основните мачове на шампионата единствено с един запълнен ваучър и малко шанс. Щандът на играта „ Заедно със звездите “ е ситуиран в специфичния детски ъгъл, където участващите ще могат да се записват за присъединяване, а по-късно им остава единствено да стискат палци за томболата в сряда. От 12:00 до 20:00 часа във вторник малчуганите в детския ъгъл ще могат да се включат още в работилница за приложни изкуства, шоу и уъркшоп за огромни сапунени мехури, ъгъл за четене дружно с известни персони, както и в демонстрации на занимателни химични опити от програмата на „ Корпуса за бързо гърмене “.

Естествено, спортът и физическата интензивност не са пропуснати – наоколо до детския ъгъл ще има няколко обособени площадки за минитенис, съвременен петобой и национална топка, а програмата планува занимания от самото начало по авансово готова стратегия, тъй че нищо забавно да не бъде пропуснато.

През деня във вторник на централния корт в залата ще има най-малко четири оспорвани мача, тъй че феновете на тениса измежду родителите ще могат да съчетаят своята пристрастеност със заниманията на малчуганите. Билетите за шампионата към момента са в продажба, като цените за първите три дни за възрастни са по 10 и 20 лв., а пакетните за финалната фаза на шампионата варират сред 75 и 350 лв.. Малки и огромни почитатели на тениса ще могат да се насладят онлайн на някои от най-хубавите играчи в света, измежду които Стан Вавринка, Стефанос Циципас, Роберто Баутиста Агут, Карен Хачанов, Данийл Медведев, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис, българските кандидати Димитър Кузманов и Адриан Андреев и доста други. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР