Детски панаир на изкуствата се проведе в Ловеч по повод

...
Детски панаир на изкуствата се проведе в Ловеч по повод
Коментари Харесай

Детски панаир на изкуствата се проведе в Ловеч по повод 1 юни 

Детски панаир на изкуствата се организира в Ловеч във връзка празника 1- ви юни – Международен ден на детето. Това стана в двора на Бившата казарма, където от 17 часа в продължение на повече от два часа имаше песни, танци, игри и ателиета. Изявата откри кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова. Тя поздрави уредниците за самодейността и уточни, че на 1 юни из целия град има празнични събития с и за децата. „ Скъпи деца, това е вашият ден и ние бихме желали всеки ден от годината да е отдаден на вас “, сподели кметът и думите му бяха посрещнати с овации.

В програмата участваха Детски танцов състав „ Елит “, детска вокална група за национални песни при Ловчанскочиталище „ Наука 1870 “, надарени деца от Дневните центрове и Център за специфична просветителна подготовка „ Васил Левски “ и други

За участниците бяха подсигурени доста игри и креативен занимания в ателието с награди и дарове. Организатори са НЧ „ Зорница 2010 – Нено Щрегарски “, Сдружение „ Закрила “, Център за специфична просветителна подготовка „ Васил Левски “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР