Детски летен университет отваря врати в Регионална библиотека Христо Смирненски

...
Детски летен университет отваря врати в Регионална библиотека Христо Смирненски
Коментари Харесай

Детски летен университет отваря врати в регионалната библиотека в Плевен

Детски летен университет отваря порти в Регионална библиотека " Христо Смирненски " в Плевен. Инициативата се организира за четиринадесети път и е под наслов " През юли в Игротеката – радостен ъгъл на познание, технологии, изкуство, игри и другарство ". Това заяви за Българска телеграфна агенция Павлина Цветкова, основен библиотекар на Детски отдел и на отдел " Чужди езици " в библиотеката. 

За децата са приготвени разнообразни занимания, с които те ще могат до момента в който се забавляват, да обогатят и знанията си по разнообразни образователни дисциплини. 

Програмата ни е разнообразна, уравновесена и потребна за децата. Тя включва интерактивни модулни занимания, водени от експерти от разнообразни области на знанието, акцентира Цветкова.

В програмата на детския летен университет, предопределен за деца от осем до 12 години, са включени уроци по национални танци, занимателна роботика, интерактивно занятие по британски език, психически трейнинг за личностни и обществени умения и други. 

Откриването ще е на 4 юли от 10:30 часа с артистична стратегия, готова от детската студия при Драматично-куклен спектакъл " Иван Радоев ". Заниманията ще се организират всеки вторник и четвъртък до края на юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР