Детски еко празник за насърчаване на децата и техните родители

...
Детски еко празник за насърчаване на децата и техните родители
Коментари Харесай

Как се рециклират и събират отпадъци научиха добричките деца на еко празник

Детски еко празник за поощряване на децата и техните родители да събират разделно и да рециклират отпадъците си ще се организира в Добрич. На сцената на Скейт парка в градската градина „ Свети Георги " от 10.30 часа на 26 септември ще прозвучи и музикално-артистичната стратегия, готова от уредниците община Добрич и „ ЕКОПАК България ".

Детският еко празник е във връзка рестарта на системата за разделно събиране на боклуци. Целта на събитието е да насочи вниманието на жителите към новата система от цветни контейнери и тяхната вярна приложимост. Ще бъде показана потребна информация по какъв начин се преработват отпадъците и какъв е резултатът от активността.

Организаторите са подготвили забавна музикално-артистична стратегия за най- дребните. Актьорите от „ Театър на приказката - София " ще показват просветителното куклено шоу „ Малки юначета с празни тумбачета ". Детската пиеса показва историята на три симпатични същества, които живеят в парка и се „ хранят " с боклуци от опаковки. В програмата ще вземат участие и изпълнителите от НЧ " Добрич-2017 ", Студио за модерни танци " ПАЛИТРА " и Фолклорен отбор „ Добруджа ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР