Детската учителка Милка Гирова от Пловдив се нуждае от помощ,

...
Детската учителка Милка Гирова от Пловдив се нуждае от помощ,
Коментари Харесай

Детска учителка от Пловдив се нуждае от нашата помощ

Детската учителка Милка Гирова от Пловдив се нуждае от помощ, сигнализират нейни близки. На дамата й предстоят две интервенции - за премахване на два тумора на крайници, както и ампутация на част от него, в резултат на остеомиелит.

Тя не може да си обезпечи нужните средства за изцяло лекуване - интервенция, възобновяване и протезиране и по тази причина моли за помощ. До момента е събрала половината сума, нуждае се от още 15 000 евро.

След раждането си през 1977 година, Милка е диагностирана с хемангиом, а на 10-годишна възраст претърпява интервенция за унищожаване на растежните зони по крайници. Вследствие на това той стопира да пораства, стартира да се деформира и става по-къс от другия. По-късно се появява и остеомиелит и тумори, които непрестанно нарастват.

Придвижването е все по-болезнено и мъчно за дамата, само че тя не губи вяра.

„ Вярвам, че тестванията, пред които Бог ни изправя са, с цел да ги преодолеем и продължим напред по пътя си. През годините се научих да се боря и да оставам жив сама, да съм добър човек, макар компликациите. Работя крепко, не упреквам никого за положението си и обичам себе си и живота! Колкото и да ми е мъчно и да ме е боязън сега, знам че ще съумея, другият избор е самосъжаление и тъга, а аз няма да избера тях “, споделя детската учителка.

Ето и сметките на Милка Гирова:

DSK - MILKA GIROVA
BG10STSA93000014395486
BIC-STSABGSF

Barclays M S GIROVA
20-76-90
10725196
PayPal
Milka Girova

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР