Детската площадка в близост до ресторант „Викторио“ в град Свети

...
Детската площадка в близост до ресторант „Викторио“ в град Свети
Коментари Харесай

Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери

Детската площадка наоколо до ресторант „ Викторио “ в град Свети Влас е в отчайващо положение. За това уведомяват обезпокоени майки, които посредством уеб страницата Флагман.БГ желаят да насочат вниманието на кмета на община Несебър Николай Димитров да види в какво са се трансформирали люлките, катерушките, пейките, както и тартановата настилка.

„ От началото на есента до този миг оборудването се разрушава. Виждаме, че за това оказват помощ и вандали, през зимата и пролетта тук туристи няма, само че пък нашите деца не престават да живеят в Свети Влас и да посещават обичаното си място – то към този момент е рисково “ , пишат майките.

Те считат, че за сигурността на малчуганите, а и поради реда и спокойствието, Общината може да сложи и видеокамера – с цел да могат елементарно да бъдат хванати злосторници. Даже дават и съответно предложение. В града има четири площадки и в случай че на всяка се инсталират по две камери с добра резолюция, общата инвестиция няма да е повече от 8 хиляди лева

Родителите на децата се обръщат към общинския кмет, евентуално тъй като не мислят, че в кметството в Свети Влас ще им извърнат внимание.










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР