Детската кухня в Монтана бе хваната в поредна издънка, научи

...
Детската кухня в Монтана бе хваната в поредна издънка, научи
Коментари Харесай

Нов гаф! Майка пак хвана в издънка детската кухня в Монтана, откри мистериозен бонус в храната /снимка/

Детската кухня в Монтана бе хваната в поредна издънка, научи организация BulNews. Майка от града е разкрила в десерта тайнствен „ бонус “. Произхода на находката е незнаен, само че едно е несъмнено – няма място в храната, която се предлага на най-малките поданици на града. 
Случаят е от понеделник и за него оповестява пострадалата Илияна Петрова в обществените мрежи. Жената споделя, че до момента в който хранела детето си с мляко с ориз от кухнята се натъкнала на бял предмет. Той съставлява бяло парче незнаен материал.
Жената е споделила фрагменти на находката и пита съгражданите си какво може да е. Предположенията са найлон, парче от гумена ръкавица или различен латексов артикул. Това е извънредно рисково, защото децата, възползващи се от услугите на детска млечна кухня, нормално са сред 1 и 2 години и в случай че попадне в устата на някое от тях може да се задави, защото към момента са прекомерно дребни да реагират съответно. 
Припомняме, че това е втора грандиозна издънка на млечната кухня в Монтана тази година. Преди малко повече от месец жена откри хлебарка в храната на детето си. Тогава избухна скандал и на обекта бяха осъществени разнообразни инспекции, като даже се стигна до затварянето му. 



Но това е единствено един случай, който е станал публично притежание, а очевидно има и други. В мненията под поста на Петрова жена споделя, че преди време е разкрила части от съчка за зъби в ястието на детето си. 
Хората приканват институциите да затегнат още повече контрола, а чиновниците да бъдат по-внимателни, защото става въпрос за бъдещето на града – децата. 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР