Детската количка е първото возило, в което бебетата се разхождат

...
Детската количка е първото возило, в което бебетата се разхождат
Коментари Харесай

Колко нужна е детската количка

Детската количка е първото возило, в което бебетата се разхождат из квартала, в парка, по улиците на родния си град. За вярното си развиване те имат потребност от всекидневно излагане на естествена светлина, откъдето да си доставят нужните количества. До навършването на 3-годишна възраст това ще бъде главният им метод на напредване и асимилиране на дневната доза слънчеви лъчи. Но тя има още доста други приложения, за които младите родители занапред ще схванат.



 

 

По време на разходка нашите деца имат потребност от сигурност и сигурност. Ако те са по-буйни, могат да избягат от количката и да изложат живота си на риск, или пък да се търкулнат от нея и да паднат на земята. Благодарение на предпазните коланчета, количката ни защищава от сходни обстановки.

Ако имате потребност да измиете чиниите, да вземем за пример, можете да поставите бебето си в количката и да го оставите да ви гледа по какъв начин работите. В множеството случаи даже и неспокойните деца реагират добре на този метод, защото се усещат част от всекидневния живот на своята мама и не изпитват потребност да плачат за внимание.

Докато вие миете обаче, дребното може да се раздвижи и да падне по очи на пода. ще ви помогне да предотвратите това благодарение на коланчетата. По никакъв метод не трябва да оставяме детето по този метод прекомерно дълго или единствено в стаята, в случай че то е будно.

През първите месеци от живота си детето има потребност от отбрана в доста аспекти. При излагане на директна слънчева светлина, кожата му бива атакувана от нездравословния набор на ултравиолетовите (UV) лъчи. Ако имате лятно бебче, изберете му количка с вградени сенници. Ако пък се спрете на модел, който няма сходни екстри, можете сами да си закупите чадър за слънце или балдахин, които да окачите на вашата бебешка карета.


Удобен прийом за напредване и освен
Благодарение на количката децата ни могат да вършат толкоз доста неща. В нея те могат да вземат следобедната си сънливост, без да има потребност да се прибираме до у дома от площадката. Може да се употребява и като столче за хранене.

Когато на бебето му порастват първите зъбки, в множеството случаи това е обвързвано с раздразнителност, рев и мъчно заспиване. Една разходка може да се окаже доста дейно средство да успокоим нашето бебе. Много родители пък люлеят бебетата си, като побутват напред-назад количката лекичко, когато се уморят да го гушкат на ръце.



В някои случаи бабите и дядовците или други родственици от по-старото потомство са съперници на количките. Те се тормозят, че бебето ще стане мързеливо и няма да желае да върви единствено дълго време. Това не е мотив за терзание. Желанието на детето да се движи идва естествено и в случай че развиването му върви обикновено съгласно съответните индикатори, няма защо да се тревожите.



В множеството случаи самите деца стартират да се борят за самостоятелност от количката на доста ранна възраст – от време на време още преди да са проходили. Но количката е комфортно ремарке за всичкия багаж, който родителите се постанова да носят със себе си по време на разходките с дребното – аварийни облекла, памперси, биберони, играчки, храна и доста други.

Изберете удобен модел за своите потребности

Когато купуваме детска количка, е належащо да вземем поради толкоз доста фактори. Някои детски колички от Kidso са за избрана възрастова група, до момента в който други са мултифункционални и бебето ви ще може да ги употребява от раждането си до навършването на 2-3 години. Други се трансформират в други значими съоръжения, от които може да имате потребност. Например, комбинацията може да включва столче за кола или пък във велосипед-триколка с педали, която детето може и единствено да ръководи, когато се научи.

Kidso.bg предлага детски колички, които ще удовлетворят всички ваши условия.

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР