Детска учителка по пиано от американския щат Флорида е обвинена

...
Детска учителка по пиано от американския щат Флорида е обвинена
Коментари Харесай

Учителка по пиaно записвала секс клипове, като кърмила сина си

Детска учителка по пиано от американския щат Флорида е упрекната в това, че е трансформирала естествения и естествен акт на кърменето в полов култ за правене на облага, в който взел участие личният й дребен наследник. 31-годишната Лея Фелтън от Талахаси бе задържана предишния петък, откакто следователите откриха секс видеа в мрежата, на които тя кърми своя наследник. Случаят е попаднал в полезрението на управляващите, откакто мъж в Уисконсин бе хванат със седем от домашните клипове на Фелтън, които той си поръчал посредством профила си в ПейПал.

„ На клиповете Фелтън кърми бебе и се маже с благовонно масло, както и прави и други секс актове”, споделиха от офиса на шерифа в Уисконсин в изказване, представено от Tallahassee Democrat.

Съпругата на обвинения от Уисконсин, Блейд Лейн сподели пред радио WTXL, че е споделила пред служителите на реда, че брачният партньор й е пътувал до Флорида, за д се срещне Фелтън – самотна майка на 18-месечно бебе, с цел да прави с нея секс.

Фелтън е упрекната в свирепост към дете и допускането на дете да взе участие в секс акт, разврат с дете, владеене на порнография и полово нахлуване против дете, по-малко от 12 години.

Според правосъдни документи, с които се е сдобило списание „ Пийпъл”, в един от записите, открити в дома на Фелтън, се вижда вагината на дамата, а панталонките на детето се допират до нея. На различен клип, съгласно правосъдните документи, Фелтън „ мачка гърдите си в лицето на детето”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР