Детска учителка от Хисаря ще бъде лицето на България на

...
Детска учителка от Хисаря ще бъде лицето на България на
Коментари Харесай

Детска учителка от Хисаря е лицето на България на Олимпиадата в Токио

Детска учителка от Хисаря ще бъде лицето на България на летните олимпийски игри в Токио следващата година. Нейна фотография ще бъде увековечена в юбилейна пощенска марка, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Идеята за фотосесията с Краси Кисьова в розов масив край курортния град Хисаря зародила инцидентно. Снимката, дело на фотографката Димитра Лефтерова, очаровала японците по време на нейна галерия в град Мураяма, където ще се проведат Олимпийските игри.

 
Краси Кисьова: И се оказа, че признакът на града, който ще е хазаин на националния ни тим по художествена гимнастика, е розата. От там те виждат моята фотография и са мощно впечатлени.

Краси Кисьова: Това е пимбяна фустанела, която е обточена с черно, надиплена в кръста, под ръкавите се виждат ръкавели в красиви цветове, които служат за предотвратяване на ръцете, и се надявам коренът ни да не бъде погубен.
От години красивата българка колекционира носии. В дома си към този момент има достоверни костюми от всички етнографски области в България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР